5 ting der gør hverdagen nemmere: Gør hverdagens strygning trådløs

4 Likes Comment
strygning

For en moderne familie er hverdagen travl, og i en hverdag fyldt med gøremål er der meget at se til: Du skal lave mad, du skal gøre rent, og du skal stryge.

Hverdagens gøremål involverer en masse ledninger, og du kan gøre hverdagen lettere ved at fjerne nogle af dem. Læs mere her, hvis du vil blive klogere på, hvordan ledninger kan blive skaffet af vejen en efter en.

#1 Et strygejern uden ledning er vejen frem i en travl hverdag

Et strygejern er ikke til at undvære i et moderne hjem, og i mange familier bliver strygejernet brugt flittigt. Der findes et utal af forskellige strygejern på markedet, men du kan med fordel vælge at købe et strygejern uden ledning, så du kan stryge, hvor du vil.

Du kan stryge på hotelværelset, i stuen, på altanen eller i haven, og uanset hvad du gør, så slipper du for at tænke på, om der er en stikkontakt i nærheden.

#2 Et smart strygejern kræver et smart strygebræt

Hvis du vælger at købe et strygejern uden ledning, kan du med fordel anskaffe dig et strygebræt, der er ligeså smart som strygejernet. Da et strygejern uden ledning giver dig mulighed for at stryge, hvor end du befinder dig, bør du anskaffe dig et lille, elegant og mindre stationært strygebræt, som er let at flytte rundt på, og som er let at pakke væk. Strygning skal være let, og strygebrættet skal ikke være en forhindring.

#3 Få mere ud af hverdagen: Brug dine trådløse høretelefoner, mens du stryger tøj

En hverdag fyldt med ledninger er bare ikke sagen. Ledningerne er i vejen, de vikler sig ind i hinanden, og de besværliggør alt det, som du skal tage dig af i en travl hverdag.

Du får mere ud af hverdagen med et par trådløse høretelefoner, som giver dig mulighed for at høre enten lydbøger, musik eller podcasts, mens du klarer dine gøremål.

Når ledningerne er væk, slipper du for at tænke på, om de kludrer sig sammen, og så kan du ellers dykke ned i underholdningen og nyde den tid, det tager at stryge dit og din families tøj.

#4 Et liv uden ledninger: Batterier eller ladestationer?

Når du køber et moderne husholdningsapparat, bør du overveje, om du ønsker et apparat, der kører på batterier, eller om du ønsker et apparat, der skal lades op i en ladestation. Begge dele har sine fordele og ulemper: Hvor batterierne skal udskiftes løbende, optager ladestationen plads på dit bord – og så skal stationen selvfølgelig stå i nærheden af en stikkontakt.

#5 Vælg et fast sted til dine ladestationer

Et strygejern uden ledning, trådløse høretelefoner og andre trådløse apparater kan flyttes rundt og bruges efter behov. Hvis du går efter apparater, der hver især skal kobles til en ladestation, er det relevant at placere stationerne et fast sted, hvor de er samlet, og hvor du let kan finde dem. På den måde undgår du både ledninger og uorden i hverdagen.

Om skribenten Futuristen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *