Danskerne er vilde med pandekager

297 Likes Comment
pandekager paa bord med friske baer og sukker 700x420

Pandekager har været en stor del af danskernes spisevaner over de sidste mange år, og det er en udvikling som vil fortsætte længe, pandekager vil altid være en del af danskerne og aldrig et produkt som vil bliver udskiftet 100 % med noget andet produkt.

Danskerne er vilde med dem, og det gode ved dem er at man kan finde et hav af forskellige opskrifter på dem hvor der kommer forskellige ting i dem. Dette gør at man kan lave dem meget anderledes fra gang til gang og man kan dermed bruge nogle nye ting hver gang uden at man ødelægger dem helt.

I mange hjem i dag ser man at der bliver puttet øl i pandekager og dette er for at give dem en lidt anden smag og smagen af øl. Hvilken øl man bruger betyder ikke så meget, men det kan anbefales at man bruger en øl som har en forholdsvis kraftig smag, for ellers ender man med at den ikke giver nogen smag og derfor er det spild af øl.

Der er også mange som vælger at komme diverse skaller fra frugter i, her er det som regel citronskaller man kommer i, og dermed får pandekagerne en lidt mere syrlig smag.

nybagte pandekager med jordbaer solbaer hindbaer og mynte 1024x680

Pandekagens dag er populær

For dem som ikke vidste det, så får man det at vide her, der findes en officiel dag som kaldes pandekagens dag, og denne dag ligger den 12 februar. Denne dag har været der længe og indenfor de sidste mange år har man set en udvikling indenfor dette område, hvor flere ting har fået deres egen dag.

Dette er noget især danskere er helt vildt med, og går meget op i, hvilket man også kan se de mange forskellige stedet i landet hvis man ligger mærke til det. Førhen holdte man pandekagens dag derhjemme hvor man hyggede med familien om at lave pandekager og spise dem bagefter.

I dag ser det dog en smule anderledes ud, der er stadig mange som holder fast i denne tradition og bliver hjemme, men der er også mange som tager de forskellige steder hen som afholder denne dag. Det kan for eksempel være på rådhuset i den by man bor i eller på en restaurant, og der er flere og flere der vælger at afholde denne dag, hvor man kan betale et beløb for at være med, og så må man spise alle de pandekager som man overhovedet det. Her er der tit forskellige slags pandekager så man kan prøve at smage de mange forskellige opskrifter som der findes i dag, og flere og flere danskere gør dette.

Pandekager skal også følge med udviklingen i Danmark

Indenfor de sidste mange år er der kommet en helt ny trend på banen som har taget Danmark med storm, og det er trenden om at træne rigtigt meget. Dette mærker især de mange fitnesscentre til og mange har lyst til at leve en sundere livsstil, både for dem selv og dem de holder af, men også for at holde sig raske og i god form.

Med denne trend er proteinpulver også kommet på markedet, og flere og flere bruger det, og nu findes der også forskellige opskrifter på pandekager hvor man putter proteinpulver i. Alle skal bruge proteiner og der er masser af proteiner i vores mad, men for nogle er det ikke nok og derfor skal man bruge nogle ekstra proteiner. Det er især hvis man træner meget at man skal dette, og derfor skal man holde øje med de opskrifter der er på nettet på pandekager med proteinpulver i. De smager godt og er brugbare for kroppen.

Du vil sikker også kunne lide

Om skribenten Webmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *