Disse typer af køleskabe bør du overveje, når du skal have nyt køleskab

286 Likes Comment
kvinde kigger ind i et koeleskab med frugt og groentsager 700x420

Det er en god ide, at du udskifter dit køleskab med jævne mellemrum, så du har et, der lever op til dine behov. Det gamle køleskab kan du nemt sælge via nettet. Du behøver altså ikke at slide det helt op, før du køber et nyt.

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et nyt køleskab. Det kan være, at du gerne vil have et mere energivenligt, så du kan spare nogle penge på strøm. Det kan være, at du gerne vil have et køleskab, der kombinerer køl og frys, så du kan spare noget plads i køkkenet. Det kan også være, at du gerne vil have et lækkert stort amerikaner køleskab, så du kan få isterninger og koldt vand direkte fra køleskabet.

1. Energivenligt køleskab

Når du skal vælge nyt køleskab, er det altid en god ide at se på energimærkningen (læs om dem på http://test-køleskab.dk/). Den angives ved bogstaver, hvor A er det bedste. Ofte bliver der sat et eller flere plusser foran A’et for at markere, hvis det er særligt godt.

Der kan være mange penge at spare for dig ved at have et køleskab, der er energivenligt. Det bruger meget mindre strøm og kan dermed være med til at sænke dit strømforbrug markant.

2. Amerikaner køleskab

amerikaner koeleskab med vandtapper 204x300Hvis du skal have et nyt køleskab, kan det også være en god ide, at du overvejer at få et amerikaner køleskab. Det er et stort flot køleskab, hvor der er masser af plads til både mad og drikke. Hvis du har en stor familie, eller hvis du ofte får gæster, er det det helt rigtige køleskab for dig.

Derudover er der den smarte ting ved køleskabet, at du kan få isterninger og koldt vand direkte fra det. Det gør, at du ikke behøver at have kander med vand stående inde i køleskabet eller bruge lang tid på at vente på, at vandet bliver koldt.

Modsat hvad fordommene måske er om amerikanere generelt, kan du sagtens få et energivenligt amerikaner køleskab. Det ene behøver altså ikke at udelukke det andet.

3. Køleskab der kombinerer køl og frys

Hvis du ikke har brug for et så stort køleskab, eller hvis du ikke har så meget plads i dit køkken, er det en god ide, at du får et kombineret køle-fryse skab. Det er et skab, hvor halvdelen er et køleskab og halvdelen er en fryser. På den måde sparer du plads i forhold til at skulle have et køleskab og en fryser stående ved siden af hinanden.

Det er med til at give dig mere plads i dit køkken. Det kan særligt være en god ide i et lille køkken, men selv i et større køkken kan det gøre, at du får plads til nogle andre ting. Det kan for eksempel være en opvaskemaskine i stedet.

4. Vinkøleskab

Hvis du har en stor samling af vin, er det en god ide, at du opbevarer dem på den bedst mulige måde. Det kan for eksempel være ved at opbevare dem i et køleskab, hvor du kan være sikker på, at temperaturen er konstant, og at de derfor bliver opbevaret på den bedst mulige måde. Det er en rigtig god mulighed for dig, hvis du har en stor vinsamling.

Du kan have vinkøleskabet stående i dit køkken eller have det stående i et andet rum. Hvis du har nogle sjældne og dyre vine, kan det være en god ide, at du gemmer det væk. På den måde mindsker du risikoen for, at vinen bliver stjålet, hvis du har får indbrud på et tidspunkt.

Du vil sikker også kunne lide

Om skribenten Webmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *